//formactionto controller implement:::
School vinden?

School vinden?

Zit jij in groep 7 of 8 van de basisschool en ben jij toe aan info over welke leuke goede en kleinschalige scholen er allemaal zijn in de meest dynamische stad van Nederland, waar iedereen je kent en waar jij helemaal jezelf kunt zijn? Lees snel verder!

Check schoolvinden.nu

Zit jij in groep 7 of in groep 8? Dan ben jij misschien al een beetje begonnen met nadenken over naar welke school je wilt gaan na de basisschool. Dat jij een school vindt die echt bij je past vinden we heel belangrijk. En we weten ook hoe leuk het is om erachter te komen wat jou als persoon aanspreekt. Speciaal voor jou is www.schoolvinden.nu ontwikkeld. Er wordt nog aan gewerkt, maar je kunt nu al onze gezellige, kleinschalige scholen op een rijtje vinden. Klik snel op de afbeelding hieronder.

Half januari is de website helemaal klaar. Je kunt er een leuk testje doen en heel veel filmpjes bekijken. En we presenteren natuurlijk trots onze scholen in onze mooie stad. En jij? Geniet vooral van je "reis" naar de voor jou best passende school! Zien we je binnenkort?

LMC-scholengids

Wil je nu alvast de LMC-scholengids bekijken? Klik dan hier. Het boekje bestaat ook als gedrukt boekje. Je kunt 'm aanvragen via info@lmc-vo.nl, of samen met de schoolbrochure en andere informatie ophalen bij de LMC-scholen van jouw interesse. Heb je nu al een vraag of wil je benaderd worden door een van onze scholen? Mail dan gerust naar het emailadres hierboven of bel 010-436 67 66.

       

Top